donderdag 19 juni 2008

Rachel rules all

Deze jurk van Herve Leger stond Amanda Bynes en Lindsay Lohan echt fantastisch, maar helaas voor hen staat de dress Rachel Bilson fenomenaal. De petit actrice showt haar curves in deze beeldige witte uitgave van de most-wanted minidress 2008.
Het gaat de afgelopen jaren goed met Rachel, die haar sterrenstatus behaalde met de hitserie The O.C.. De serie stopte helaas al na vier jaar, volgens geruchten omdat Mischa Barton het voor gezien hield en Rachel niet goed genoeg zou zijn om de show verder te dragen. Ook filmcritici zagen Mischa het al helemaal maken op het grote scherm. De kleine Bilson (ze meet maar 1,57 meter) werd afgeschreven, maar niet voor lang. Binnen een jaar stootte ze Mischa van haar troon af, door te schitteren in Jumper. De film betekende niet alleen professioneel gezien een goede zet, ook voor haar priveleven was het een boost. Na de break-up met O.C.-costar Adam Brody vond de schoenenfanaat opnieuw de liefde in haar Jumper-tegenspeler Hayden Christensen.
Volgend jaar kunnen we Rachel zien in New York, I Love You, een romantische drama. De cast van deze film is echt to cool. Naast Rachel en haar vriendje schitteren ook Shia LaBeouf, Natalie Portman, Orlando Bloom, Christina Ricci en Blake Lively in deze movie.

Geen opmerkingen: