zaterdag 21 juni 2008

Britney's airport frenzy

De nieuwste Spears telg is nog geen twee dagen oud of auntie Britney moet alweer aan het werk. Britney en haar entourage werden op LAX opgewacht door bijna vijftig persmuskieten. Op http://www.tmz.com/ staat een filmpje waarin je de zangeres en haar vader de roltrap af ziet komen. Nou ja, zien. Ze staat ergens tussen de mensenmassa. Die fotografen hebben totaal geen respect voor haar persoonlijke ruimte. Een centimeter dichterbij en ze zitten in d'r gezicht. Papa Spears moest zelfs een paar gozers wegduwen. Gelukkig had de bodyguard eenmaal buitengekomen de auto al snel gespot, want je hoort BritBrit zenuwachtig vragen; "Where's the car?". Het lijkt me wel eng tussen al die aasgieren. Je weet nooit hoe ver ze gaan, voor dat ene plaatje. Hoe denk je dat die upskirt foto's worden gemaakt? Het is niet zo dat de dames uitgebreid hun flamoesje laten zien. Een fotograaf zit op de grond of houdt zijn camera zo laag dat hij onder dat rokje kan fotograferen. Vreselijk toch? Dat ze daar nog geen wet voor aangesteld hebben. Het zijn toch gewoon ongewenste sexuale intimiteiten???
On a whole different note: Brit ziet er goed uit. Haar haar leuk in een nonchalante rommelige knot en dat diadeempje staat haar ook super. En niet te vergeten de oversized bruine sunglasses (die ze echt wel nodig heeft tegen de flitsen). Het jurkje is een beetje te wijd, zo lijkt wat gezetter. Maar eerlijk is eerlijk, de print is echt helemaal hip. Vooral het vrolijke turquoise staat haar goed. Wat Brit volgens mij ook vindt, want ze is de afgelopen week al meerdere keren in verschillende turquoise/ blauwe shirtjes gespot.
Het lijkt erop dat ze aan het terugkomen is, uit dat diepe dal waar ze het afgelopen jaar doorheen in gegaan. Ze ziet er weer gezond en leuk uit en is weer hard aan het werk voor haar zesde album. You go girl!

Geen opmerkingen: